Nekilnojamas turtas
Navigacija

SOSTINĖS PARKAS, Vilnius, Naujininkai, Šumsko g.

Apie projektą

,,Sostinės parkas” tai naujas individualių namų kvartalas Vilniuje. Mišku apsuptoje 20 hektarų teritorijoje suformuota šimtas namų valdos sklypų nuo 6 – 13 arų. Čia lengvai išsirinksite sau tinkamiausią!

Projektas įsikūręs tarp Panerių kraštovaizdžio draustinio ir Valstybinio miško, dalis parduodamų sklypų ribojasi su mišku, turi prieigą prie pasivaikščiojimo takų ir slidinėjimo trasų, netoliese akis džiugina atsiverianti miesto panorama.

Čia gausu žalumos, todėl puikiai pailsėsite ir atsipalaiduosite po kasdieninės miesto rutinos.

Vos 5 min atstumu plėtojami nauji traukos centrai – prekybos ir verslo centrai “IKEA”, “Nordika”, “Senukai”, “Lidl” ir kt., ne tik sukuria geresnes gyvenimo sąlygas pietinio regiono gyventojams, tačiau taip pat didina teritorijos, sklypų vertę. “Sostinės parkas” – protinga investicija planuojantiems investuoti į nekilnojamąjį  turtą.

Mažiesiems kvartalo gyventojams bus suprojektuotos vaikų žaidimų aikštelės ir pramogos, visi kvartalo gyventojai galės džiaugtis naujakurių kaimynyste, gyventi su jaunais, ambicingais ir panašiai mąstančiais žmonėmis. Tai naujai besikurianti gyvenvietė, todėl čia viskas bus nauja, modernu ir šiuolaikiška.

Pamirškite kaimynų keliamą triukšmą, automobilių parkavimo problemas, administracinius mokesčius ir kitas problemas kylančias gyvenant daugiabučiuose arba sublokuotose namuose.

 

Daugiau informacijos: www.sostinesparkas.lt

 

.